IGIENIZARE AER CONDITIONAT

OFERTA SPECIALA: --- Igienizare plus incarcare freon (9000-12000) 180 ron ---  

IGIENIZARE AER CONDITIONAT Bucuresti

 

Igienizare aparate aer conditionat

 


Asiguarm curatarea aparatelor de aer conditionat cu substante dezifectante - antibacteriene si abur sub oresiune.
Verificarea unitatii exterioare in eventuala unei pierderi de agent frigorific. 


Curatare, igienizare Aer Conditionat

            Ce obtii daca iti cureti frecvent aparatul de aer conditionat?

Dispare disconfortul produs de mirosul neplacut
Un aer rece si CURAT
Se reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor
Economisesti bani curatand aparatul energie electrica (un radiator murdar are o eficienta mai   scazuta cu cca 20% comparative cu unul curatat periodic)
Prelungesti viata ventilatorului (un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul fapt ce va  conduce la o durata de viata mai mica a acestuia)

Pentru a preveni problemele neplacute cauzate familiei dumneavoastra de aerul conditionat va recomandam curatarea periodica a aparatelor.

Curatare evaporator, condensator, tava condens, filtre de interior
Deoarece mizeria si murdaria se aseaza pe filtre, evaporator si condensator, capacitatea lor de a absorbi si radia caldura sau aerul rece scade, iar performanta aparatului de aer conditionat sufera ajungand sa functioneze si la 50% din performanta aparatului de aer conditionat.
Pentru ca aparatul tau de aer  conditionat sa functioneze la cele mai bune standarde este necesara igienizarea periodica a aparatului de aer conditionat.  Pentru aceasta va recomandam sa apelati la un service de aer conditionat profesional.
Pentru a fi siguri ca aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali la fiecare schimbare de sezon si pentru a fi siguri ca puteti folosi aparatul de aer conditionat pe o perioada cat mai lunga de timp este recomandat sa-l verificati periodic, cel putin anual.

Virusurile care provoaca infectiile aparatului respirator circula din abundenta in aceasta vara. La Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", 60% din internari sunt cauzate de infectiile digestive si respiratorii. Au aparut primele cazuri de pneumonie produsa de Legionella pneumophilia de la aerul conditionat…….continuare

Instalatia de aer conditionat poate fi locul ideal pentru dezvoltarea bacteriei numite Legionella pneumophila. Bacteria cu pricina provoaca boala numita legionelloza, " boala omului modern". Legionella pneumophila este o bacterie care se inmulteste intr -un interval de timp de doua pana la zece zile. 
Boala pe care o produce este o pneumopatie , o boala acuta respiratorie , cu debut brusc, frisoane , stare generala alterata inca de la inceput si care se agraveaza in fiecare zi cu decompensare cardiorespiratorie …… continuare
OFERTA SPECIALA: --- Igienizare plus completare freon (9000-12000) 200 ron  - Verificare curatare igeenizare aer conditionat (cu presiune de abur si solutie antibacteriana) 9000-12000 -> 90 ron
- Verificare curatare igeenizare aer conditionat (cu presiune de abur si solutie antibacteriana)  18000-24000 -> 140ron

=============================================