Service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov

OFERTA SPECIALA: --- Igienizare plus completare freon (9000-12000) 220 ron  

Service aer conditionat Bucuresti
Service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov

Aer conditionat Bucuresti, va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmotoarele servicii si anume montarea si instalarea aparatelor de calitate, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat. Aer conditionat  - Service - Incarcare freon  - Placerea de a te racori

Noi oferim service complet de intretinere si interventii promte pentru remedierea oricarui defect al aparatului de aer conditionat cat si consultanta si suport tehnic gratuit pentru achizitionarea unui sistem de ventilatie sau climatizare in Bucuresti.
Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov, punem la dispozitia lor interventii de service aer conditionat profesioniste si promte. Avem mijloacele necesare si personalul calificat pentru asigurarea unui service aer conditionat de calitate si rapid in orice zona a Bucurestiului si Ilfov.
Va oferim posibilitatea de a incheia un contract de mentenanta conform caruia, dumneavoastra veti beneficia de intereventii periodice pentru verificarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat.
Aparatul de aer conditionat este defect? Nu mai raceste sau incalzeste incaperea uniform? Emana un miros neplacut?
Noi avem solutia! Fie ca este vorba de o simpla igienizare, de inlocuire piese sau de incarcare cu freon, noi va oferim servicii de calitate, profesioniste si promte. Ne ocupam de orice tip si gama de aparat de aer conditionat si va oferim suport tehnic si consultanta gratuita.
Performanta unui aparat, dar si durata medie de functionare a acestuia depind foarte mult de parametrii de functionare, revizuiti anual de catre specialisti, dar si de igienizarea periodica a radiatorului si a filtrelor. Un radiator neglijat duce pe langa consumul ridicat de energie si solicitarea la maxim a ventilatorului, la o durata de functionare si utilizare a acestuia mult mai mica.
Contactati-ne cu incredere, noua ne pasa de aparatul dumneavoastra.


=============================================

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 1

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 2

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 3

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 4

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 5

INCARCARE FREON aer conditionat in Bucuresti sector 6

 

 

Service aer conditionat in Bucuresti sector 1

Service aer conditionat in Bucuresti sector 2

Service aer conditionat in Bucuresti sector 3

Service aer conditionat in Bucuresti sector 4

Service aer conditionat in Bucuresti sector 5

Service aer conditionat in Bucuresti sector 6

 

Impresiile dumneavoastra conteaza!