╬ntretinerea aerului conditionat

OFERTA SPECIALA: --- Igienizare plus completare freon (9000-12000) 220 ron  

╬ntretinerea aerului conditionat Bucuresti
Întretinerea aerului condiționat

ServInstal PMC , va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmotoarele servicii si anume montarea si instalarea aparatelor de calitate, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat. Aer conditionat  - Service - Incarcare freon  - Placerea de a te racori

Întretinerea aerului condiționat

Cercetari recente efectuate la Centrul de Siguranta, Sanatate si Mediu Înconjurator din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) au aratat ca „aerul din interiorul incintelor noastre este, probabil, de 10 ori mai poluat decât cel din exterior”.
În acelasi timp, specialistii americani de la Asociatia Medicala Americana (The American Medical Association), au aratat recent ca „50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, în special de prezenta aici a alergenilor”.
Se stie ca alergenii sunt suma substantelor straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, adica majoreaza patologic sensibilitatea organismului, inducând îmbolnavirea acestuia.

Concluzii

Trebuie înteles ca acest echipament trebuie urmarit si întretinut periodic cu toata grija, de catre un personal tehnic specializat.
Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau de înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta.
În functie de pret si de firma producatoare echipamentele de aer conditionat pot avea o durata de viata cuprinsa între 5 si 15 ani.
Cu o intretinere periodica puteti fi siguri ca aparatul o sa asigure un climat sanatos pentru dvs si optim din punct de vedere al eficientei.


=============================================

Impresiile dumneavoastra conteaza!